Catering

Bij Koppers Ribs & BBQ ben je ook voor BBQ catering aan het juiste adres. Ons idee van BBQ catering is namelijk een BBQ beleving. Geen standaard lapjes vlees of spiesjes, maar mooie stukken vlees die je niet dagelijks tegenkomt. Dit alles op de juiste manier bereid met lekkere bijgerechten en geserveerd op stoere houten planken. Je gasten kunnen nemen waar hij/zij zin in heeft.

Wat kun je verwachten:

Wij staan voor voor ambachtelijk bereide producten die de tijd hebben gehad om de beste smaken naar voren te brengen. Al onze gerechten zijn huisgemaakt. Het BBQ-en doen we met Monolith Kamado BBQ’s die we stoken op houtskool om die pure BBQ smaak te krijgen. We BBQ-en live in het zicht van je gasten. Zo bieden we een blik in onze keuken en serveren we verrassende gerechten die indruk maken, denk aan low & slow bereide spareribs, worstjes uit alle windstreken, een biefstuk waar de meeste mensen nog nooit van gehoord hebben of een home-made pure Beef Burger op een Brioche broodje met subtiele toppings.

De originele side dishes met verrassende smaken maken de spectaculaire BBQ-beleving af. Dit serveren wij in twee rondes op robuuste planken en brengen dit naar je gasten toe. Neem contact met ons op en ontdek onze mogelijkheden voor de invulling van jouw feest!

In het zicht:

Wij zijn gek van het BBQ-en en steken onze liefde voor deze stijl van koken niet onder stoelen of banken. Wij zijn op tijd aanwezig want we bereiden het meeste namelijk op locatie en in het zicht van je gasten. We laten ons graag door je gasten op onze vingers kijken, dan delen we meteen onze know-how en maken hen wellicht net zo enthousiast. We spreken vooraf samen een tijd af van serveren.

Kiezen en kosten:

Binnen ons vaste menu zijn nog enkele keuzes mogelijk:

Biefstuk: 

  • Flat Iron Steak
  • Bavette
  • Skirt Steak
  • Longhaas,

Broodje: 

  • Hamburger op een brioche broodje
  • Pulled Pork op een zuurdesem broodje

Windstreken worst: 

  • ZuidAfrikaanse boerewors
  • Bratwurst auf Thüringer art
  • Chorizo worst

Spareribs Low & Slow gegaard: 

  • Vast onderdeel van ons menu

Dit alles bieden wij aan voor een prijs van €29,95 per persoon inclusief BTW. Deze prijs is inclusief de kosten voor het personeel, maar exclusief kilometervergoeding (afhankelijk van de afstand) van €0,25 per kilometer.

Ruimte om te werken: 

Koppers Ribs & BBQ beschikt over twee uit de kluiten gewassen Kamado BBQ’s. Deze bieden volop beleving, maar vragen wel de nodige ruimte op locatie. Voor het werken hebben we een ruimte nodig van minimaal 4 bij 4 meter en deze ruimte moet goed bereikbaar zijn.