Afgelopen Pasen waren we een paar dagen in Zoutelande om even lekker uit te waaien en de boel de boel te laten. De Corona maatregelen zijn ons niet in de kouwe kleren gaan zitten dus het was wel nodig om er even uit te zijn. Tijdens deze vakantie kwam ik in een Facebookgroep deze F.Dick antieke worstvuller tegen. Ik zag hem en was meteen verkocht. Ik kon het niet laten om een berichtje te sturen en wat bleek? Hij was nog te koop! Nou, dat is nog eens goed nieuws! Ook nog eens voor een prima prijs dus dat wordt een deal. Waar kan ik hem ophalen? Castricum???? Weleens van gehoord maar geen idee waar dat ligt….. Mocht je willen weten waar het ligt, dan zou ik zeggen, zoek het maar eens op maar het is een lekker eind rijden ;), zeker vanuit Zoutelande!

Hij zag er nog goed uit en was afgelopen jaar nog gebruikt dus ik had er alle vertrouwen in dat dat goed zou komen. Trouwens, ook al zou het niet goed komen is het nog steeds een leuk verzamelobject voor een liefhebber zoals ik.

Op de terugweg dacht ik bij mezelf, hij moet wel eerst eens goed schoon gemaakt worden als ik hem echt zou willen gebruiken….. als ik dan toch bezig ben, gelijk even nakijken en eventueel wat onderdelen bestellen….. Maar als ik dat doe, dan kan ik hem ook wellicht meteen opknappen en in de oude staat herstellen. Wat een idee!!! Dat ik daar nog niet eerder aan heb gedacht. Dus dat gaat voorlopig mijn project worden. Ik hoop dat het jullie leuk lijkt om mij hierin te volgen en als jullie advies hebben dan hoor ik het graag! Tot de volgende keer als ik hem uit elkaar gehaald heb!