Koppers Ribs & BBQ - Blog
Lees ons nieuws en onze nieuwe receptenMijn echte antieke F.Dick worstvuller opknapavontuur! Aflevering 4
Het is weer even stil geweest, maar toch is er vooruitgang te melden! Inmiddels heb ik een straalbedrijf gevonden dat voor mij de onderdelen wilde stralen. Het heeft even geduurd voordat ik iemand had gevonden, maar goed werk heeft tijd nodig zullen we dan maar...
Mijn echte antieke F. Dick worstvuller opknapavontuur! Aflevering 3
Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets gepost heb, terwijl er toch wel wat vooruitgang is geboekt. Als eerste heeft het werken bij een machinefabriek zijn voordelen. Een groot voordeel is namelijk dat er ook zeer ervaren mensen werken die nog oude technieken...
Mijn echte antieke F.Dick worstvuller opknapavontuur! Aflevering 2
Zo, nu ik heb besloten om mijn worstvuller of stopbus, zoals hij ook wel genoemd wordt, op te knappen zal ik toch eerst wat informatie moeten inwinnen. Even kijken op de site van F.Dick..... Johann Friedrich Dick is in 1778 een smederij gestart die vijlen maakten....
Mijn echte antieke F.Dick worstvuller opknapavontuur! Aflevering 1
het begin van mijn avontuur om een antieke F.Dick worstvuller op te knappen
Van workshop tot bierproeverij…
Koppers Ribs & BBQ heeft door middel van een workshop meegewerkt aan een bierproeverij. Dit kwam, zoals met veel dingen, toevallig tot stand. Door te praten met mensen en het combineren van gespreksstof kom je tot een hoop leuke dingen, zoals ook deze workshop...
catering van Koppers Ribs & BBQ
Nieuws: Ook catering hoort nu tot de mogelijkheden bij Koppers Ribs & BBQ.
Pulled pork, ook heerlijk bij de Paasbrunch
Het is binnenkort weer Pasen. Zoek je nog een recept voor de Paasbrunch? Pulled pork met knapperige ham, appel, gedroogde pruimen en tomaat. Voor 10 porties: 450 gram pulled pork 100 gram serranoham 30 gram gedroogde pruimen, klein gesneden 1/2 Granny Smith, geschild...
Pulled Pork Nachos
een lekker en makkelijk recept voor een voorgerecht of tijdens een feestje!
Wat eten we met Kerst?
Nog even en dan is het weer Kerstmis. Ben jij dit jaar aan de beurt om een onvergetelijk lekker diner te bereiden voor je familie of vrienden? Hmmm, even slikken..... Geen paniek, met het vlees van Koppers Ribs & BBQ beleef je dit jaar een lekkere en gemakkelijke...
Hoe wilt u uw steak gebakken hebben?
Deze vraag wordt in een goed restaurant gesteld als je een steak of biefstuk besteld. Wil je hem medium of rare of toch medium rare? Er zijn een aantal methodes om te bepalen wanneer jouw steak medium is of rare. Geloof niet in de verhalen: je biefstuk is medium als...
Herfst salade
herfst salade (ook de rest van het jaar lekker hoor….) dressing: sap van één limoen 3 el honing 1 sjalot fijngesnipperd (of een klein uitje) 1 el mosterd 1 el fijngehakte verse rozemarijn naaldjes 1 tl grof zeezout 1/2 tl versgemalen zwarte peper 6 el olijfolie...
Strikes & Ribs
Kun je geen genoeg krijgen van de spareribs van Koppers Ribs & BBQ? Kom dan ook op 13 november aanstaande naar Pins & Pints!
Kidneybonen-mais salsa
1 blikje (400 gr) mais afgespoeld en uitgelekt 1 blikje (400 gr) kidneybonen afgespoeld en uitgelekt 1 kleine rode ui gesnipperd of in kleine dunne halve ringen 100 gram rode paprika in kleine blokjes gesneden 2 el olijfolie 1 el witte wijnazijn grof zeezout...