Koppers Ribs & BBQ - Blog

Lees ons nieuws en onze nieuwe recepten

Van workshop tot bierproeverij…

  Koppers Ribs & BBQ heeft door middel van een workshop meegewerkt aan een bierproeverij. Dit kwam, zoals met veel dingen, toevallig tot stand. Door te praten met mensen en het combineren van gespreksstof kom je tot een hoop leuke dingen, zoals ook deze workshop...

Lees meer
Pulled pork, ook heerlijk bij de Paasbrunch

Pulled pork, ook heerlijk bij de Paasbrunch

Het is binnenkort weer Pasen. Zoek je nog een recept voor de Paasbrunch? Pulled pork met knapperige ham, appel, gedroogde pruimen en tomaat. Voor 10 porties: 450 gram pulled pork 100 gram serranoham 30 gram gedroogde pruimen, klein gesneden 1/2 Granny Smith, geschild...

Lees meer
Wat eten we met Kerst?

Wat eten we met Kerst?

Nog even en dan is het weer Kerstmis. Ben jij dit jaar aan de beurt om een onvergetelijk lekker diner te bereiden voor je familie of vrienden? Hmmm, even slikken..... Geen paniek, met het vlees van Koppers Ribs & BBQ beleef je dit jaar een lekkere en gemakkelijke...

Lees meer
Hoe wilt u uw steak gebakken hebben?

Hoe wilt u uw steak gebakken hebben?

Deze vraag wordt in een goed restaurant gesteld als je een steak of biefstuk besteld. Wil je hem medium of rare of toch medium rare? Er zijn een aantal methodes om te bepalen wanneer jouw steak medium is of rare. Geloof niet in de verhalen: je biefstuk is medium als...

Lees meer
Herfst salade

Herfst salade

herfst salade (ook de rest van het jaar lekker hoor….) dressing: sap van één limoen 3 el honing 1 sjalot fijngesnipperd (of een klein uitje) 1 el mosterd 1 el fijngehakte verse rozemarijn naaldjes 1 tl grof zeezout 1/2 tl versgemalen zwarte peper 6 el olijfolie...

Lees meer
Strikes & Ribs

Strikes & Ribs

Kun je geen genoeg krijgen van de spareribs van Koppers Ribs & BBQ? Kom dan ook op 13 november aanstaande naar Pins & Pints!

Lees meer
Kidneybonen-mais salsa

Kidneybonen-mais salsa

1 blikje (400 gr) mais afgespoeld en uitgelekt 1 blikje (400 gr) kidneybonen afgespoeld en uitgelekt 1 kleine rode ui gesnipperd of in kleine dunne halve ringen 100 gram rode paprika in kleine blokjes gesneden 2 el olijfolie 1 el witte wijnazijn grof zeezout...

Lees meer